
Різдвяне печиво по-шведськи
Не дарма печиво називають саме Різдвяним. У ньому прихована загадкова таємниця цього казкового вечора напередодні Різдва. Печиво начебто несе свою магію з собою. Кожен, хто спробує його, відчує на собі цю магію. І незважаючи на назву, таку випічку можна готувати в будь-який інший день, бо печиво настільки смачне, що ваші рідні не захочуть чекати цілий рік, щоб ще раз його спробувати. Кардамон додає печиву такий ніжний аромат, який важко сплутати з чимось ще. А лимонна цедра не тільки наситить рідних і близьких, а й також подарує організму потрібну кількість вітаміну С. А це важливо не тільки в Різдвяний вечір, але і в будь-який інший день.
Ingredients
Борошно
200 г.
Кардамон
2 ч. л.
Масло вершкове
150 г.
Цукор
150 г.
Ваніль
1 ст. л.
Яйца
1 шт.
Цендра лимонна
1 ч. л.
Цукор кольоровий
100 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно змішати борошно з кардамоном і сіллю. Збити масло з цукром до однорідної маси. Додати в суміш яйце, ваніль, лимонну цедру і все ретельно перемішати міксером.
02
Далі готувати тісто. Обидві суміші змішати. Розділити тісто на дві рівні частини і скачати з них "ковбаски".
03
Тісто повинне охолонути, тому його потрібно поставити в холодильник на 2 години. Охолоджене тісто обкатати в кольоровому цукрі і нарізати з нього печиво.
04
Випікати в духовці на пергаментному папері при температурі 160ᵒC приблизно 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores