
Вишневий мус
Усі люблять десерти. Особливо такі вишукані, легкі і дуже пікантні, як, наприклад, вишневий мус, який ми пропонуємо сьогодні вам приготувати. Батьківщиною мусів є Франція. Безумовно, всі десерти, які придумані у Франції приречені тільки на успіх. Перед даним десертом не зможе втриматися ніхто, навіть сама сама сита людина в світі. До речі, такий десерт відмінно підійде для тих, хто трошки дотримується дієти. Так як основу мусу складають такі низькокалорійні продукти, як вишні та манка. Тут дуже мало цукру, тому можете бути спокійні з приводу фігури. Десерт, до того ж, дуже корисний і завдяки цьому він чудово підійде в якості дитячого десерту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Pitted Cherries
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Auchan Medium Grain Semolina
40 г.
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Preparation steps
01
Вишні добре розморозити, злити весь сік в окрему ємність. Він ще знадобитися.
02
Прокип'ятити вишні протягом 5 хвилин у 400 мл. води.
03
Вишні виловити шумовкою і викинути.
04
У відвар додати цукор і гарненько перемішати. Довести до кипіння.
05
Всипати манку тонкою цівкою. Постійно помішувати.
06
Варити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.
07
Остудити до теплого стану, влити сік.
08
Отриману масу добре збити міксером.
09
Розлити по келихах і поставити на 3-4 години в холодильник.
10
За бажанням можна прикрасити ягодами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores