
Сирник з абрикосами
Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
President Gentle Low-Fat Cream Cheese 0.2% 250g
200г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
50г
Dr. Oetker Potato Starch 75g
40г
Pineapple Apricot
400г
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.
02
Додати сирний крем і добре перемішати.
03
Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.
04
У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.
05
Випікати при 180 С 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores