
Печена картопля із пармезаном
Страва із печеної картоплі з сиром - це відмінний варіант, щоб зробити звичайну вечерю приємною і трохи святковою. Ви легко зробите її, адже вона не вимагає дуже багато зусиль. Але при цьому отримаєте чудову страву і багато задоволення від з'їденої вечері. Здавалося б, звичайна картопля із сиром, але якщо це все запекти, ви отримаєте чудову, ніжну і соковиту страву, яка урізноманітнить ваше вечір, порадує ваших рідних і залишить після себе море позитивних емоцій. Ви можете готувати таку печену картоплю не тільки на звичайну вечерю, а й подавати її гостям - вона буде добре виглядати навіть на святковому столі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
220 г.
Homemade Butter
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
60 мл.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
02
Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
03
Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores