
Запечені яблука
Ingredients
Яблука
500 г.
Цукор
2 ст. л.
Волоські горіхи
2 ст. л.
Родзинки
2 ст. л.
Кориця
1 ч. л.
Preparation steps
01
У невелику ємність покласти дрібно порізані волоські горіхи, родзинки, цукор і корицю. Все ретельно перемішати.
02
З яблук вирізати неїстівну частину. Зрізати частину яблука біля хвостика.
03
Вийняти серцевину і насіння за допомогою ложки або ножа.
04
Яблука наповнити родзинково-горіховою сумішшю і поставити у форму для запікання. Налити приблизно третину склянки води на дно форми або деко. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 30 хвилин.
05
Запечені яблука можна вживати як в гарячому, так і холодному вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores