Аранчіні - Image

Аранчіні

Number of servings: 8Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хочете спробувати дуже смачну страву гарячих і пристрасних італійців? Їхня кухня славиться не тільки стравами з тіста, але і більш корисними і не такими калорійними. Наприклад, аранчіні. З італійської дослівно перекладається як "маленькі апельсини". Цю назву страва отримала завдяки своїй кулястій формі і насиченому вогненому кольору, який виходить завдяки паніровці в сухарях. Цю страву можна назвати цілком повноцінною, тому що тут є і гарнір (рис), і м'ясо, і гриби, і сир. Завдяки такій начинці вся страва виходить дуже ніжною на смак, але в той же час досить таки ситною. Так що можете її подавати навіть за святковий стіл.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

300 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

50 г.

Oyster Mushrooms

300 г.

Kotanyi Natural Saffron 12g

1 ч. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Onion

2 шт.

Dill 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Garlic

3 зубчики

Bread Crumbs

за смаком

7 Flour 1kg

за смаком

Preparation steps

01

Відварити рис в підсоленій воді.

02

Додати розмочений в гарячій воді шафран, 2 ст. л. вершкового масла і тертий пармезан. Перемішати.

03

Рис остудити, додати 1 яйце, перемішати.

04

Для начинки на олії підсмажити цибулю, гриби, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник і зелень.

05

Остиглий рис розділити на 10 маленьких кульок. Кожну кульку нафарширувати 1 ст. л. грибної засмажки.

06

Отримані рисові кульки обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях.

07

Обсмажити аранчіні до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min