Яблучний пиріг до чаю - Image

Яблучний пиріг до чаю

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

У дощові осінні та холодні зимові вечори всі ми любимо почаювати. Але погодьтеся: цей процес буде подвійно, а то й втричі приємніше, якщо до чашечки гарячого, ароматного чаю є що-небудь солоденьке. Якщо Ви не бажаєте їсти покупні солодощі із сумнівним складом, пропонуємо Вам чудову альтернативу – спекти швидкий і простий пиріг за нашим рецептом. Особливих інгредієнтів він не вимагає, надмірних клопотів – теж. А якщо ще й друзі пообіцяли заскочити через годинку в гості – вирішено. Печемо яблучний пиріг до чаю. Задоволені обличчя і нескінченний потік компліментів на Вашу адресу ні на секунду не змусять засумніватися ні в геніальності цього рецепта, ні в Ваших кулінарних здібностях. Приємного чаювання.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

225 г.

Top Grade Wheat Flour

225 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

10 г.

Dobryk Baking Powder

10 г.

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

400 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

225 г.

Preparation steps

01

Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і корицею. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Яблука помити, очистити, нарізати шматочками. Духовку розігріти до 180 °C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину), викласти зверху яблука і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min