Яблучне печиво - Image

Яблучне печиво

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Смачне, ароматне, м'яке і, одночасно, трохи розсипчасте печиво зі шматочками яблук. Цей рецепт з розряду тих, які ніколи не підведуть, якщо необхідно приготувати що-небудь дуже швидко до чаю. Адже тут зовсім не потрібно чекати, поки тісто настоїться в холодильнику, щось ліпити, яблука не вимагають термічної обробки, а також немає яких-небудь складних моментів з тістом або начинкою – все дуже просто. За зовнішнім виглядом і консистенцією воно трохи нагадує вівсяне. За бажанням, до тіста можна додати корицю, ваніль, мускатний горіх, подрібнені горіхи, а частину пшеничного борошна можна замінити вівсяним.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

50 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

60 г

Top Grade Wheat Flour

300 г

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

5 г

Dobryk Baking Powder

5 г

KhMZ Sour Cream 20%

45 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

4 шт.

Raisins

100 г

Preparation steps

01

Розм'якшене (але не розтоплене) масло збити міксером з цукром в пишну масу. Потім додати до маси яйце і ваніль. Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач. Поступово додавати борошно і сметану в масляну суміш, постійно розмішуючи.

02

Родзинки добре промити, замочити в окропі і залишити на 10 хвилин, щоб вони розпарилися. Яблука помити, видалити серцевину і порізати на дрібні кубики. Обережно додати в тісто, перемішуючи, яблука і родзинки.

03

Духовку розігріти до 190 градусів. Деко змастити вершковим маслом і викласти на нього ложкою тісто. Випікати печиво близько 12-15 хвилин. Дістати з духовки, дати трохи охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min