Смажений адигейський сир - Image

Смажений адигейський сир

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смажений сир - дуже поширене блюдо в Європі. Смажений адигейський сир - це ситна гаряча закуска, відмінний варіант на сніданок, але цілком може бути і повноцінною стравою до обіду. Одна з важливих переваг - швидкість його приготування. Страва має кислий молочний присмак, сирну консистенцію, соковитість і рум'яну скоринку. Обов'язкова вимога при приготуванні - уникати рослинних масел і користуватися вершковим, причому бажано - топленим. Ця страва збагачене білками і кальцієм, так що воно не тільки порадує своїм апетитним виглядом, але і принесе користь нашому організму.

Ingredients

Адигейський сир

500 г.

Кукурудзяне борошно

3 ст. л.

Олія

за смаком

Сіль

щіпка

Preparation steps

01

Сир нарізати пластинами. Насипати в миску кукурудзяного борошна і щіпку солі. Перемішати.

02

В окрему посудину налити води. Занурити в неї шматочки сиру. Потім обваляти їх у борошні.

03

Викласти адигейський сир в розігріту сковороду з олією. Обсмажити з двох сторін по 2 хвилини з кожної. Подавати з сирими овочами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Смажений адигейський сир – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua