
Заправка для супу
Проблема сучасних господинь - це катастрофічна нестача часу. Це стосується всіх, хто поєднує роботу і домашнє господарство. Зварити суп легко, просто і нескладно, але в умовах гострої нестачі часу кожна хвилина на рахунку. Причому левову частку часу приготування супу займає очистка овочів і їх нарізка. Наш рецепт приготування заправки для супу - це патичок-рятівничок для всіх тих, хто поспішає. З такою заправкою для супу ви будете завжди озброєні і вас застати зненацька буде неможливо, так як перша страва буде готуватися не за годину, а за лічені хвилини. Переваги таких супових заправок неоціненні. Тому поки є час мерщій біжіть на кухню і приготуйте таку чудо-заправку для супу.
Ingredients
Цибуля
2 шт.
Морква
2 шт.
Корінь селери
1 шт.
Болгарский перець
1 шт.
Часник
4 зуб.
Томатна паста
4 ст. л.
Петрушка
1 пуч.
Кріп
1 пуч.
Сіль
за смаком
Олія
за смаком
Preparation steps
01
Почистити моркву і цибулю, обсмажити на олії.
02
Додати очищений і дрібно нарізаний часник.
03
Також почистити селеру і болгарський перець, порізати соломкою і додати до овочів.
04
Додати томатну пасту, нарізану зелень і сіль.
05
Тушкувати 5-7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores