
Запіканка з кукурудзи
Останнім часом великої популярності в кулінарії придбала консервована кукурудза. Її часто використовують у приготуванні салатів і гарнірів. Також вона зустрічається в рецептах запіканок. Запіканка з кукурудзи - дуже ніжна, ароматна і досить ситна. Вона проста в приготуванні, не вимагає попередньої термообробки компонентів, всі складові рецепту потрібно просто перемішати. Запіканку подають остиглою або гарячої, як самостійну страву з будь-яким салатом і соусом на сніданок, обід або вечерю. Часто її комбінують з м'ясом, рибою або свіжим овочевим соком. Все залежить від вашого смаку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ч. л.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Збити в мисці яйця. Поступово ввести в яйця борошно і пекарський порошок, влити молоко і вершки, сіль, постійно змішуюючи при цьому.
02
Кукурудзу подрібнити в блендері, після чого також додати в миску до решти інгредієнтів.
03
Духовку розігріти до 190°C. Змастити форму для випікання маслом, викласти кукурудзяну масу, розрівняти. Випікати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores