
Заморожене кавове суфле
Заморожене кавове суфле - страва французького походження, якою особливо приємно насолоджуватися у літню спеку. Може подаватися як в якості основної страви, так і в якості десерту. Існує безліч різновидів суфле, але кожне з них обов'язково містить як мінімум два головні компоненти: ароматизовану суміш сметанної консистенції, що додає страві смак, і збиті яєчні білки, які роблять його повітряним. У нашому випадку суміш готується на основі кави, але також для її приготування використовують шоколад, сир, або різні фрукти. Зазвичай суфле подається з мигдальними біскотті.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Chorna Karta Gold instant coffee 500g
3 ст. л.
Old Market coffee liruor 30% 0.5l
3,5 ст. л.
Auchan Powdered Sugar 200g
4 ст. л.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
за смаком
Auchan Сream 30% 200ml
300 мл.
Domestic Cream 40%
4 ст. л.
Preparation steps
01
Обернути в два шари 6 холодостійких формочок жиронепроникним папером. Папір має виходити за краї форми на 2,5 см. вгору.
02
Розчинити каву з 1 ст. л. окропу, влити лікер, після чого трохи охолодити.
03
Змішати в мисці кавову суміш, цукор, яєчні жовтки, перемішати. Поставити миску в каструлю з трохи киплячою водою на плиті, міксером збивати суміш в мисці протягом 4-5 хвилин до загустіння. Після, остудити.
04
Збити окремо вершки. Збити яєчні білки. Додати в кавову суміш вершки з білками. Викласти суміш у формочки. Суміш, що залишилася відкласти. Поставити форми на 2 години в холодильник. Дістати з холодильника формочки, додати в кожну формочку суміш, яка залишилася. Покласти в холодильник на 2 години. Зняти папір з формочок. Посипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores