
Медові курячі крильця гриль
Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.
Ingredients
Курячі крильця
18 шт.
Соус соєвий
4 ст.
Часник
1 зубчик
Вино біле сухе
2 ст. л.
Олія
2 ст. л.
Мед
2 ст. л.
Preparation steps
01
Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.
02
Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.
03
Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.
04
Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores