Шинкові трубочки з начинкою - Image

Шинкові трубочки з начинкою

Number of servings: 2Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв. У запропонованому рецепті шинка є основою для оригінальної закуски. Закуски - це родзинка будь-якого святкового столу, і бувають вони холодними і гарячими. Шинкові трубочки з начинкою - гаряча закуска, смачна, ситна, оригінальна. Спосіб приготування страви досить простий і не забере багато часу. Варіантів начинки для шинкових трубочок багато. Наш варіант начинки з простих, доступних інгредієнтів, але результат Вам сподобається.

Ingredients

Шинка

250 г.

Хліб білий

100 г.

Молоко

250 г.

Яйце

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Олія

3 ст. л.

Сіль, спеції

за смаком

Зелень

35 г.

Панірувальні сухарі

2 ст. л.

Preparation steps

01

Відварити 3 яйця. Очистити. Потім нарізати кубиками хліб. Нагріти молоко. Залити ним хліб. Настояти 10 хвилин.

02

Цибулю очистити. Нарізати. Спасерувати на рослинній олії. Потім додати її в хліб. Услід всипати панірувальні сухарі, нарізані яйця, порубану зелень петрушки. Влити 1 ст. л. рослинної олії. Посолити, приправити. Збити усі інгредієнти.

03

Перейти до підготовки шинки. Розрізати її на чотири шматки прямокутної форми. Викласти на поверхню (на дошку). Зверху кожного шматочка накласти хлібну масу. Згорнути трубочкою.

04

На плиту поставити сковорідку. Змастити її олією. Помістити трубочки і відправити до духовки, розігрітої до 180ºС. Готувати 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min