Вермішелева запіканка - Image

Вермішелева запіканка

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Запіканка - страва воістину дуже давня. Вперше її приготували ще в XIX столітті. Спочатку готували її ще в печі, в казаночках. Вона там добре набиралася тепла, хоча і часу це займало досить немало. Зараз, звичайно, в духовці все робиться набагато швидше і легше. Але смак запіканки гірше від цього не став. Тому й існує так багато різних видів цієї страви. Запіканки роблять чи не з усіх продуктів, які існують. От і з'явилася так вермішелева запіканка. Як і всі інші, така запіканка дуже швидко готується і за 40 хвилин у вас на столі смачна і тепла вечерю, який можна доповнити, наприклад, легким салатом чи просто овочами.

Ingredients

Вермішель

300 г.

Яйця

2 шт.

Молоко

75 мл.

Цукор

75-100 г.

Ваніль

1 г.

Вершкове масло

50 г.

Тертий твердий сир

50 г.

Preparation steps

01

Вермішель відварити і остудити.

02

Яйця збити (не допускаючи виникнення повітряних бульбашок), додати молоко і цукор.

03

Залити яєчною сумішшю вермішель, перемішати.

04

Викласти у форму, змащену маслом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

05

За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min