Вафлі з пармезану - Image

Вафлі з пармезану

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Вафлі з пармезану, без сумніву, сподобаються любителям сирної випічки. Щоб надати вафлям різні відтінки смаку, за бажанням в процесі приготування можна додати до сирної маси подрібнену зелень, зокрема петрушку і кріп. Можна поекспериментувати з тархуном і чебрецем. Хочете отримати десертний варіант, шукайте цікаві добавки. Якщо у Вас немає форми для вафель, використовуйте деко, накритий листом пергаменту. Пармезанові вафлі за запропонованим рецептом подають до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби.

Ingredients

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

300 г.

Top Grade Wheat Flour

1 ст. л.

Homemade Butter

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Форму для випікання вафель змастити маслом.

02

У мисці змішати тертий сир і борошно, перемішати.

03

Викласти тісто у форми для вафель, поставити в духовку, випікати протягом 10 хвилин.

04

При подачі покласти зверху на вафлі шматочок вершкового масла.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вафлі з пармезану – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua