
Тосканський суп зі свіжою оливковою олією
Просто і доступно - ось головна риса тосканської кухні. Таким і є тосканський суп зі свіжим оливковим маслом: простим і доступним. Суп по-тосканськи зігріє і наповнить організм енергією. Дуже ароматний суп. Овочеві інгредієнти супу, заправлені оливковою олією - не просто смачна страва, але і коктейль з антиоксидантів, що зберігає вам молодість. Низька калорійність супу, невеликий вміст вуглеводів і значний відсоток рідини - причина популярності серед тих, що худнуть. І це ще не все. Як самі оливки, так і масло з них позитивно впливають на травлення і є відмінною профілактикою виразки шлунка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
200 г.
White Cabbage
1 шт.
Red Cabbage
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Squash
2 шт.
Hokkaido Pumpkin
200 г.
Carrots
2 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
500 мл.
Garlic
4 шт.
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Dill 70g
за смаком
Eco Marjoram
за смаком
Sage in pot
за смаком
Rosemary, pc
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
за смаком
Preparation steps
01
Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.
02
У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.
03
Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.
04
Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores