Коржики з кінзою - Image

Коржики з кінзою

Number of servings: 7Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.

Ingredients

Борошно

300 г.

Йогурт

100 г.

Мелений коріандр

2 ч. л.

Розпушувач

1,5 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Сода

0,5 ч. л.

Кінза

1 пучок

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.

02

Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.

03

Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.

04

Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min