Часниковий соус - Image

Часниковий соус

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всього за 15 хвилин вам під силу приготувати часниковий соус - універсальний помічник на кухні. Ніжний і пікантний соус стане вірним помічником для будь-якого випадку життя. Соус прикрасить смак грінок, сендвіча, картоплі, стейка, курки - гриль і навіть салатів. Також він стане і хорошою намазуванням на хліб. Плюс до всього - часник відомий своїми корисними властивостями. У холодну погоду він захистить вас від недуг і вірусів, а також прискорить кровообіг, що добре позначиться на стані шкіри, волосся, нігтів і всього організму в цілому. Часник також дуже хороший афродизіак і робить будь-яку страву ще смачнішою. Приємного апетиту!

Ingredients

Масло вершкове

1 ч. л.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Бульйон

100 мл.

Часник

1 шт.

Сіль

за смаком

Оцет

1 ч. л.

Preparation steps

01

Обсмажити вершкове масло з борошном на сковороді на середньому вогні. Додати бульйон. Посолити та ввести оцет.

02

Потім часник товкти в ступі. Додати його до соусу. Варити соус в невеликій каструлі на слабкому вогні протягом 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.

03

Соус універсальний - можна подавати з відвареним м'ясом, рибою або птицею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Часниковий соус – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua