
Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею
Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Khutorok Fusilli Pasta 800g
200 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg
200 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
250 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3,5 ст. л.
Garlic
2 зубчики
Borges Apple Vinegar 250ml
1 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
4 ст. л.
Prypravka Cumin Seasoning
0,5 ч. л.
Spice Nutmeg Ground
0,25 ч.л.
Spice Coriander Ground
0,5 ч. л.
Carmencita Curry 40g
0,25 ч. л.
Kotanyi Chopped Basil 9g
2 ст .л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.
02
Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.
03
На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.
04
Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.
05
На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.
06
З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.
07
У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.
08
Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.
09
Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores