Тальятеле з соусом "Болоньєзе" - Image

Тальятеле з соусом "Болоньєзе"

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тальятеле - вид італійської пасти, що являє собою тонкі і пласкі смужки яєчного тіста. Забавно, що питання про ширину цього дуже популярного макаронного виробу вирішувалося на рівні Торгово-промислової палати Болоньї. У постанові палати встановлюється ширина тальятеле - 8 мм, так як це 12270-а частина від висоти Ослячої Вежі - пам'ятки цього міста. Як і смак будь-якого іншого виду пасти, власний смак тальятеле є нейтральним. Тому від інших інгредієнтів буде залежати смакова палітра приготованої з тальятелле страви. Володіючи пористою і шорсткою структурою, тальятеле чудово "утримують" соуси. У нашому випадку це соус "Болоньєзе".

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

800 г.

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Carrots

50 г.

Celery Stalk

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Metro Chef dried oregano 110g

1 ч. л.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком.

Preparation steps

01

Цибулю і моркву очистити, а потім нарізати дрібними кубиками. Також стебло селери нарізати дрібними кубиками.

02

На сковороді на олії обсмажити разом цибулю, моркву і стебло селери, періодично помішуючи.

03

Додати фарш, смажити приблизно 8-10 хвилин. При смаженні необхідно дуже ретельно розбити весь фарш за допомогою лопатки на дрібні шматочки, щоб отримати однорідну структуру майбутнього соусу.

04

Помідори покласти в каструлю і залити їх окропом хвилин на 5. Потім вийняти їх, зробити невеликі надрізи і зняти з них шкірку.

05

Нарізати дрібними кубиками помідори і додати їх у сковороду до фаршу.

06

Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібно і додати в сковороду. Посолити, поперчити і добре перемішати.

07

Тушкувати таким чином під кришкою на дрібному вогні приблизно 2 години.

08

Приблизно за півгодини до закінчення тушкування влити вершки, добре перемішати і продовжувати тушкувати.

09

Поки соус тушкується, відварити пасту, як вказано на упаковці.

10

Сир натерти на середній тертці.

11

Коли соус буде готовий, розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус і засипати тертим пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min