Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом - Image

Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом

Number of servings: 4Cooking time: 4 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Це рецепт супу з азербайджанської кухні. Для супу доцільно використовувати лопаточну частину і грудинку. При замочуванні гороху на ніч, на стакан гороху в миску слід додати 1/2 чайної ложки соди. Завдяки цьому, будь-який горох розвариться. Не забудьте добре промити від соди горох і тільки після цього кидайте його в суп. Горох може викликати здуття живота, але щоб уникнути неприємних явищ в кишечнику, рекомендується додавати в суп багато дрібно нарізаного кропу. У фрикадельки можна додати сушену м'яту, це додасть супу специфічний аромат і смак. Під час готування страви важливо, щоб усі інгредієнти були свіжі та екологічно чисті.

Ingredients for the recipe

Lamb Rib
159.00

Lamb Rib

per 1 kg

Ingredients

Lamb Rib

600 г.

Steamed Rice

100 г.

Split Peas

100 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Pink Tomato in Packing

300 г.

Carrots

1 шт.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

1 пучок

Preparation steps

01

Горох замочити у воді на ніч. М'ясо відділити від кісток. Зварити бульйон з кісток.

02

Процідити бульйон. Довести до кипіння, всипати горох, варити до готовності гороху, додати за смаком сіль.

03

Відварити рис до напівготовності.

04

М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати до м'яса рис, сіль і перець, яйце, перемішати всі інгредієнти, зробити фрикадельки. Додати до супу.

05

Цибулю нашаткувати, обсмажити на розігрітій сковороді з додаванням бульйону. Додати цибулю в суп. Варити 3 хвилини.

06

Моркву натерти на тертці, додати в суп, варити протягом 5 хвилин.

07

З помідорів зняти шкірку, додати в суп, варити 10 хвилин. Готовий суп при подачі прикрасити подрібненою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min