
Свекольник із фетою
У спекотні літні дні дуже затребуваний така різновид перших страв, як холодні супи. Свекольник із фетою - один із таких супів. Кажуть, що свекольник - страва, яку почали готувати ще в 17-му столітті. Це схоже на правду. Цей легкий, малокалорійний охолоджений суп - просто знахідка для тих, хто в спеку шукає заміну традиційним для українців борщам і супам. До того ж, виглядає приготована страва дуже життєрадісно і мальовничо. Овочевий суп з простими, недорогими і головне: корисними інгредієнтами гарантовано сподобається Вашим домашнім.
Ingredients
Буряк
5 шт.
Сир фета
150 г.
Селера
1 шт.
Огірки
2 шт.
Бульйон овочевий
600 мл.
Олія оливкова
5 ст. л.
Оцет винний
2 ст. л.
Цукор
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.
02
Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.
03
Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.
04
При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores