
Суп з беконом, селерою і квасолею
Cуп з беконом, селерою і квасолею - це дуже смачна, ароматна і ситна перша страва. Готується блюдо з консервованої або сушеної квасолі, яку замочують для розм'якшення в холодній воді до 6-ти годин. Потім воду зливають, квасолю знову промивають, потім заливають в каструлі холодною водою, додають рослинне масло і варять до готовності до 2-х годин. Для супу бажано використовувати червону квасолю. Бекон можна замінити карбонатом, баликом або шинкою. Ароматний суп з беконом, селерою і квасолею сподобається багатьом. Суп краще подати в порційних тарілках.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
300 г.
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
300 г.
Packed Potatoes
600 г.
Celery Stalk
200 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Thyme, pc
6 гілочок
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити, очистити і натерти на середній тертці. Стебла селери нарізати невеликими шматочками.
02
Бекон нарізати невеликими шматочками.
03
У каструлі на олії обсмажити цибулю до м'якого стану. Потім додати моркву і селеру. Злегка обсмажити, помішуючи.
04
Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
05
Очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками.
06
У каструлю налити воду.
07
Додати в каструлю картоплю, за смаком посолити і поперчити. Варити близько 15-20 хвилин.
08
Далі додати в каструлю квасолю і варити ще хвилини 3-5. Після чого зняти з вогню і додати гілочки чебрецю. Дати настоятися хвилин 10-15.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores