
Суп із квасолі та пасти
Існує декілька основ індійської кухні - це безперечно рис, пшеничне борошно - атта, з нього печуть різні коржики і хліба, і близько 50 видів бобових. Це горох, сочевиця, квасоля велика і маленька, та багато інших видів. Чудова риса бобових, в тому числі квасолі, полягає в тому, що вони здатні забезпечувати організм енергією на багато годин. Квасоля допоможе відновити і відрегулювати порушений обмін речовин, залізо, що міститься в квасолі, формує еритроцити і допомагає збагачувати клітини киснем. При захворюваннях шкіри і проблемах з кишечником допоможе сірка, а обмін вуглеводів регулює цинк. Якщо правильно підготувати боби квасолі до зберігання, то їх можна зберігати до одного року. Для цього потрібно добре промити боби, ретельно висушити, помістити в щільний герметичний контейнер або пакет, потім прибрати в холодильник.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aro Canned Beans in Brine 400g
150 г.
La Pasta Nidi Pasta 400g
100 г.
Homemade Butter
2 ст. л.
Onion
150 г.
Garlic
1 ч. л.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Mutti Tomato Puree 500g
3 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Нагріти масло на сковороді, додати цибулю і обсмажити на сильному вогні протягом 1-2 хвилин.
02
Додати часник і обсмажити на середньому вогні протягом декількох секунд.
03
Додати консервовану квасолю і помідори, готувати на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, безперервно помішуючи.
04
Додати орегано і готувати на сильному вогні протягом декількох секунд.
05
Додати 2,5 чашки гарячої води, томатне пюре, сіль, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, безперервно помішуючи.
06
Додати відварену пасту і борошно, розмішане з 20 г. води, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом ще 1-2 хвилин.
07
Подавати гарячим зі свіжими вершками і тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores