Суп із квасолі та пасти - Image

Суп із квасолі та пасти

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Існує декілька основ індійської кухні - це безперечно рис, пшеничне борошно - атта, з нього печуть різні коржики і хліба, і близько 50 видів бобових. Це горох, сочевиця, квасоля велика і маленька, та багато інших видів. Чудова риса бобових, в тому числі квасолі, полягає в тому, що вони здатні забезпечувати організм енергією на багато годин. Квасоля допоможе відновити і відрегулювати порушений обмін речовин, залізо, що міститься в квасолі, формує еритроцити і допомагає збагачувати клітини киснем. При захворюваннях шкіри і проблемах з кишечником допоможе сірка, а обмін вуглеводів регулює цинк. Якщо правильно підготувати боби квасолі до зберігання, то їх можна зберігати до одного року. Для цього потрібно добре промити боби, ретельно висушити, помістити в щільний герметичний контейнер або пакет, потім прибрати в холодильник.

Ingredients

Квасоля консервована

150 г.

Паста

100 г.

Вершкове масло

2 ст. л.

Цибуля

150 г.

Часник

1 ч. л.

Помідори

200 г.

Орегано

1 ч. л.

Томатне пюре

3 ст. л.

Борошно

1 ч. л.

Preparation steps

01

Нагріти масло на сковороді, додати цибулю і обсмажити на сильному вогні протягом 1-2 хвилин.

02

Додати часник і обсмажити на середньому вогні протягом декількох секунд.

03

Додати консервовану квасолю і помідори, готувати на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, безперервно помішуючи.

04

Додати орегано і готувати на сильному вогні протягом декількох секунд.

05

Додати 2,5 чашки гарячої води, томатне пюре, сіль, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, безперервно помішуючи.

06

Додати відварену пасту і борошно, розмішане з 20 г. води, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом ще 1-2 хвилин.

07

Подавати гарячим зі свіжими вершками і тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Суп із квасолі та пасти – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua