
Суп із бараниною і капустою
Цей прекрасний суп з бараниною і капустою вимагає деякого часу для свого приготування. Але це не робить недолік даній страві. Такий суп можна приготувати, наприклад, на вихідних, коли у вас є більше часу на домашні справи. Адже, вихідні вони і дані для того щоб приготувати щось вишуканіше і смачніше. Особливістю даного супу є те, що він не вариться на плиті як всі супи, а тушкується в духовці. Такий суп з бараниною і капустою вийде наваристим, дуже ситним і смачним. Йому порадіють всі і дорослі, і діти. До того ж, цей суп корисний. Баранина вважається дієтичним м'ясом, вона відмінно наситить вас всіма корисними мінералами і білком. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
600 г.
Cabbage
800 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
4 зубчики
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Bay Leaf
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити і порізати середніми шматочками.
02
Потім розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити м'ясо.
03
Капусту нарізати невеликими смужками.
04
Перець промити, очистити від зерен і нарізати соломкою.
05
Моркву промити, очистити і нарізати кружечками.
06
Часник і цибулю очистити і дрібно посікти.
07
Викласти половину овочів у велику жаростійку каструлю, зверху за смаком посолити і поперчити.
08
Потім викласти на овочі м'ясо шарами, а також цибулю, часник, моркву, перець, помідори, що залишилися і залити соусом із банки помідорів.
09
Зверху викласти капусту, лавровий лист і все залити водою.
10
Накрити каструлю кришкою і поставити її в розігріту до 200°С духовку на 90 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores