
Листкові смужки з кавовим кремом
Листкові смужки з кавовим кремом – вишуканий десерт, до складу якого входить найніжніший крем з коньяком, який, у свою чергу, надає випічці багатий смак кори деревного дуба і смолистий аромат. Спробуйте додати бренді замість коньяку. Листкові смужки знизу і зверху покривають кавовий крем. Рекомендується залишити приготовану страву на годину в холодильнику. Завдяки цьому крем просочить слойки своїм насиченим кавово-коньячним смаком, після чого стане густим і не буде розтікатися. Таку страву безсумнівно можна віднести до категорії «для дорослих».
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
450 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Top Grade Wheat Flour
40 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
260 мл.
Homemade Butter
200 г.
Aro Powdered Sugar 250g
4 ст. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Змастити деко холодною водою, викласти на деко смужки тіста, дати їм час відтанути протягом 10 хвилин. Після, деко поставити в розігріту до 200°C духовку, випікати протягом 15 хвилин.
02
Зварити каву. Відокремити жовтки, вилити їх в миску, розтерти з цукром. Вмішати в суміш борошно, ретельно перемішати, влити сюди ж теплу каву.
03
Влити молоко в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти молоко, після, поступово вливати в молоко суміш з миски, змішувати до загустіння.
04
В окремій мисці змішати вершкове масло кімнатної температури, додати половину цукрової пудри, перемішати. Додати в масляну суміш крем з каструлі, перемішати, в кінці додати коньяк.
05
Готові смужки тіста розрізати по горизонталі, як булочки. Нижню половину змастити кремом, накрити верхньою. Перед подачею присипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores