Шоколадний мус на апельсиновій крупі - Image

Шоколадний мус на апельсиновій крупі

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Білий і чорний шоколад основа багатьох десертів. У цьому рецепті можна зупинитися на будь-якому варіанті - на ваш смак. Десерт повинен вийти повітряним і ніжним, танучим у роті. Він зачаровує легкістю і надзвичайним фруктовим доповненням таким, як апельсин, він просто не може залишити вас байдужими. Забудьте на деякий час про дієти, і пориньте у справжнє задоволення чудового десерту. І дорослі, і діти не встоять перед "шоколадно-апельсиновим настроєм". Невимовна насолода, спробуйте і не дивуйтеся, якщо захочеться ще і ще! Настільки смачно, що зупинитися просто неможливо. Перевірено!

Ingredients for the recipe

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
190.60

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

200 g

Ingredients

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

200 г.

Homemade Butter

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Orange

1 шт.

Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l

1 ст. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Шматочки вершкового масла і шоколаду і розтопити на водяній бані, поки маса не стане однорідною. Потім її остудити і додати лікер.

02

Апельсин помити і натерти цедру га дрібній терці. Додати в отриману цедру жовток і апельсиновий сік. Змішати з шоколадною масою.

03

Білки гарненько збити і поступово додати в шоколадну масу, при цьому розмішуючи. Розлити масу у форми і помістити в холодильник на 60 хвилин

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min