
Кульки з кабачка
Страви із кабачків завжди відрізнялися тим, що вони дуже корисні. Хоча їхній смак подобається далеко не всім, все ж їсти кабачки дуже бажано. Тому є деякі рецепти, завдяки яким можна дуже смачно приготувати цей овоч. Наприклад, кульки з кабачка. Страва дуже проста і швидка. Але скільки ж у ній корисних речовин. По живильній цінності кабачки можна прирівняти до огірків. Тобто, вони низькокалорійні. Це означає, що кульки можна робити навіть на вечерю. Кабачки насичують вологою організм, що досить важливо. Така страва буде добре виглядати із будь-яким гарніром. Перед подачею можна прикрасити зеленню або листям запашних трав.
Ingredients
Кабачки
400 г.
Цибуля
1 шт.
Твердий сир
75 г.
Яйце
1 шт.
Борошно
75 г.
Петрушка
за смаком
Кріп
за смаком
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Панірувальні сухарі
за смаком
Олія
за смаком
Розпушувач
5 г.
Preparation steps
01
Кабачки натерти на тертці, додати сіль і залишити на кілька хвилин, потім віджати сік.
02
Натерти на дрібній тертці сир. Дрібно нарізати цибулю. Зелень дрібно порізати.
03
Змішати кабачки, яйце, цибулю з тертим сиром та зеленю, додати сіль, перець і перемішати. Потім додати борошно з розпушувачем.
04
Добре перемішати. Сформувати кульки, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в киплячій олії кілька хвилин з обох сторін (олія повинна покривати кульки).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores