Сало солене в цибулевому лушпинні - Image

Сало солене в цибулевому лушпинні

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже старий і відомий рецепт соління сала. Після проварювання в цибулинні сало виглядає як копчене. Для даного рецепту рекомендують брати сало з м'ясними прошарками (грудинку), так як таке легке приварювання є оптимальною обробкою для м'яса. Лушпиння цибулі обов'язково попередньо промивають. Киплячий розсіл повинен повністю покривати шматки сала. Потрібно стежити за вогнем - розсіл не повинен сильно кипіти. Після того, як сало вийняли, і дали стекти розсолу його можна придавити пресом і залишити остигати. Потім звернув у фольгу, поміщають в морозильну камеру. Добре заморожене сало нарізають гострим ножем на тонкі пластинки і подають з чорним хлібом.

Ingredients for the recipe

Farmer Pork Lard
269.00

Farmer Pork Lard

per 1 kg

Ingredients

Farmer Pork Lard

500 г.

Akvulya Still Water 2l

1 л.

Salt Egypt

1,5 ст. л.

Bay Leaf

за смаком

Garlic

1 шт.

Mriya Black Pepper Peas 20g

за смаком

Preparation steps

01

Викласти в каструлю лушпиння цибулі, висипати перець горошком, покласти лавровий лист і додати сіль. Залити водою, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, проварити 5 хвилин, більшу частину лушпиння витягнути з каструлі.

02

Сало нарізати середніми шматками, приблизно одного розміру. Довести до кипіння, варити 10-15 хвилин. Прибрати з вогню, залишити на 10 хвилин.

03

Викласти сало в миску, додати також в миску часник з каструлі, перемішати, остудити сало і потім поставити в холодильник, в морозильну камеру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min