
Салат з рисом і мідіями
Салат з рисом і мідіями готується дуже швидко і просто, він дуже легкий і смачний, тому це блюдо чудово підійде для вишуканої вечері. Морепродукти ідеально поєднуються з рисом, гармонійно доповнюючи один одного і підкреслюючи кращі відтінки смаку. Мідії - це унікальний продукт, дуже корисний і поживний і при цьому легкий. Перед приготуванням салату мідії слід добре промити. У нас мідії зазвичай продаються в замороженому вигляді. Готувати розморожені мідії потрібно відразу, так як вони швидко псуються. Запах у мідій повинен бути морським. Відомо, що мідії - це дуже низькокалорійний продукт, тому дієтологи часто рекомендують страви з мідій для своїх пацієнтів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vodnyi Svit Frozen Mussles 400g
400 г.
Steamed Rice
5,5 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
1,5 ст. л.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
5,5 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
8,5 ст. л.
Bay Leaf
0,5 шт.
Parsley 70g
1,5 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.
02
Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.
03
Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.
04
У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.
05
Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores