Салат "Перший сніг" - Image

Салат "Перший сніг"

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З приходом перших холодів нашому організму потрібно більше енергії і тепла. Салат «Перший сніг» - це ситне і високопоживне блюдо, адже до його складу входять такі білокутримуючі продукти, як куряче філе і волоські горіхи. Наявність часнику і цибулі в салаті також підсилює захисні сили організму. Головне в приготуванні цього салату - це правильно його прикрасити, щоб зовнішній вигляд відповідав назві. Насамперед, це білий колір верхнього шару і за бажанням оформлення сніжинок з майонезу або тертого сиру, фоном для яких можуть служити маслини або великий виноград. Салат «Перший сніг» цілком може стати головним блюдом новорічного столу.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

500 г.

Packed Potatoes

250 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Pickled Cucumbers

2 шт.

Walnut

50 г.

Garlic

2 зубчики

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю відварити "в мундирі", потім остудити, очистити і нарізати кубиками.

02

Філе і яйця відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати кубиками.

03

Огірки і цибулю нарізати дрібними кубиками.

04

Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім часник додати до майонезу і ретельно перемішати.

05

Викласти в салатник куряче філе, картоплю, огірок, цибулю, яйця. Додати майонез із часником, посолити, поперчити.

06

Все ретельно перемішати.

07

Подавати салат найкраще порційно, на листі салату з маслинами. Також на порцію викласти по волоському горіху або подрібнити його і присипати крихтою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min