
Салат «Ніцца»
Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rizzoli Salted Anchovies 850g
250 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
100 г.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Celery Stalk
100 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.
02
Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.
03
Квасолю відварити в підсоленій воді.
04
Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.
05
Яйця відварити, після остудити і нарізати.
06
Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores