Салат із руколи з холодним стейком і рокфором - Image

Салат із руколи з холодним стейком і рокфором

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для цього салату не обов'язково використовувати гриль. Можна підсмажити м'ясо на сковороді, стейки попередньо розрізають на 4 частини, щоб швидше приготувалися і не були занадто сухими. Для того щоб листя руколи швидко не розмокнули, соус подають окремо або поливають їм готову страву безпосередньо перед подачею на стіл. Руколла - це дуже соковита і смачна пряність, ідеально підходить до м'яса, запеченого на грилі, також відмінно поєднується з сирами. Але корисна і смачна тільки свіжа зелень рукколи. Приготований салат з додаванням руколи, їсти потрібно відразу, тому що довгий час ця зелень не зберігається.

Ingredients

Кетчуп

1 ст. л.

Гірчиця зерниста

2 ст. л.

Цукор

1 ч. л.

Сік лимонний

2 ст. л.

Оцет бальзамічний

2 ст. л.

Олія оливкова

30 мл.

Філе яловичини

500 г.

Рукола

2 пучка

Сир рокфор

125 г.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Для приготування соусу, змішати в мисці кетчуп, гірчицю, цукор, подрібнений часник, лимонний сік, оцет, олію, сіль і перець. Все ретельно перемішати.

02

Розрізати навпіл два великих стейка, натерти сіллю і перцем. Змастити деко олією, викласти м'ясо, відправити в духовку на кілька хвилин, перевертаючи періодично.

03

Витягнути м'ясо, викласти його на листя руколи на тарілці, залити соусом, посипати зверху сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із руколи з холодним стейком і рокфором – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua