
Салат з м'яса з цибулею і зернами граната
Такий салат до м'ясних, рибних страв або страв з птиці, звісно, не підійде. Зате він підходить до будь-яких видів гарнірів, як з овочів (будь-які відварені або обсмажені овочі, картопляне або овочеві пюре), так і з круп (гречана крупа, рис, сочевиця, бобові - горох або квасоля). Але краще все-таки подавати його з овочевими гарнірами, бо м'ясо краще перетравлюється і засвоюється в організмі з овочевими стравами і гірше з крупами, бо крупи складаються зі складних вуглеводів. Такий салат краще вживати в їжу під час обіду, тоді до вечора ви точно не будете відчувати почуття голоду тому, що в м'ясі містяться білки, які на довго насичують організм.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Elite Pomegranate
200 г.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити його. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити або нарізати кільцями. Гранат розібрати на зерна.
03
Зелень помити, просушити і подрібнити. Змішати з йогуртом.
04
Всі інгредієнти (крім зерен граната) з'єднати. Додати заправку і перемішати салат. Потім прикрасити його зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores