
Салат з моркви і грибів
Салат з моркви і грибів не вимагає ніяких особливих зусиль і за часом готується дуже швидко. Він дуже поживний і оригінальний на смак. Іноді до його складу додають відварену курку, що робить це блюдо ще ситнішим. Гриби можна використати будь-які, але частіше господарки вживають звичайні шампіньйони, свіжі або консервовані. Цей салат подають, як в теплому, так і в холодному вигляді. Він може бути, як окремою стравою, так і гарніром до м'яса, птиці або риби.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
150 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Salt Egypt
за смаком
Napa Cabbage
за смаком
Preparation steps
01
Нарвати руками листи капусти, викласти в салатницю. Моркву і перець почистити і нарізати.
02
Гриби нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Після, остудити.
03
Моркву, гриби і перець додати до листів капусти в миску. Змішати окремо рослинну олію і бальзамічний оцет. Заправити салат отриманою сумішшю, посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores