
Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами
Смачний, легкий і освіжаючий салат. Червонокачанна капуста багата вітамінами, а в поєднанні з яблуком і горіхами виходить ситне і корисне блюдо. Червонокачанна капуста більш корисна, ніж білокачанна. У ній набагато більше вітаміну С, легкозасвоюваного білка, корисного цукру, крохмалю, більше мінеральних мікроелементів: кальцію, натрію, заліза, калію. Фіолетові листя червонокачанної капусти трохи жорсткіші, щоб їх пом'якшити, капусту нарізають, трохи присипають сіллю і тиснуть руками. Такий салат можна подавати до вареної курки або нежирної свинини.
Ingredients
Червонокачанна капуста
300 г.
Ріпчаста цибуля
50 г.
Волоські горіхи
50 г.
Яблука
100 г.
Оливкова олія
50 мл.
Гірчиця
1 ст. л.
Петрушка
1 пучок
Цукор
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Preparation steps
01
Капусту тонко нашаткувати і посолити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, очищені яблука - соломкою. Горіхи і петрушку дрібно посікти.
02
Капусту, цибулю, яблука і горіхи змішати.
03
Для соусу гірчицю розтерти з олією, додати петрушку.
04
Додати сіль, цукор, перець і заправити салат. Все ретельно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores