Салат з гусячої печінки зі спаржею - Image

Салат з гусячої печінки зі спаржею

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже смачні салати готують з печінки - курячої, качиної, гусячої, яловичої або свинячої. Адже печінка - це справжній делікатес. Калорійність гусячої печінки - 411 ккал / 100 грам. Краще використовувати свіжу, а не заморожену печінку. Незалежно від виду печінки потрібно знати, як правильно її обробляти перед приготуванням. Спочатку потрібно зрізати з неї всі плівки, потім ретельно вимити й обсушити на серветці. Вариться гусяча печінка 15 хвилин після закіпання на тихому вогні під кришкою. Дане блюдо є дуже ситним і не вимагає гарніру. У ньому багато білків та інших поживних речовин. Адже в цьому салаті є і яйця, і куряча печінка, і спаржа.

Ingredients

Печінка гусяча

200 г.

Помідори

150 г.

Спаржа

200 г.

Сметана

150 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Майонез

за смаком

Яйце куряче

4 шт.

Preparation steps

01

Спаржу відварити. Після остудити і нарізати. Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.

02

Печінку ретельно промити під холодною водою, відварити до готовності. Обсмажити на олії на розігрітій сковороді. Посолити і поперчити.

03

Помідори розрізати на четвертинки.

04

Змішати в салатниці всі інгредієнти, додати заправку - суміш майонезу та сметани. Посолити і поперчити за смаком при необхідності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min