Салат із тунцем і кукурудзою - Image

Салат із тунцем і кукурудзою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам ексклюзивний рецепт салату з тунцем і кукурудзою. Такий салат порадує вас своїм незвичайним смаком і створить настрій свята на столі. Адже, салат подається дуже оригінально, в чашечці з лимонної шкурки. А це дуже незвично і здатне розвеселити навіть самий сумний святковий стіл. Всім рекомендуємо запастися рецептом такого чудесного салатику. Він готується всього двадцять хвилин, а задоволення від його поїдання вам вистачить на добу. Так як смак салату виходить фантастичний. Консервована кукурудза і тунець у своєму поєднанні дають ту чудову й оригінальну смакову нотку салату. А лимонний сік чудово його освіжає.

Ingredients for the recipe

Metro Chef Basmati Rice 3kg
299.90

Metro Chef Basmati Rice 3kg

3 kg

Ingredients

Metro Chef Basmati Rice 3kg

150 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

150 г.

Calvo California canned tuna salad 150g

350 г.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

250 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

60 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Lemon

4 шт.

Preparation steps

01

Відварити рис до готовності. Охолодити.

02

Змішати рис, кукурудзу, тунець, нарізані черрі і зелень.

03

Для заправки змішати лимонний сік і оливкову олію, додати сіль і перець. Отриманим соусом заправити салат, добре перемішати.

04

Салат з тунцем і кукурудзою подавати в "чашечці" з лимона, вийнявши м'якоть із фрукта.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min