
Салат із тунцем і кукурудзою
Пропонуємо вам ексклюзивний рецепт салату з тунцем і кукурудзою. Такий салат порадує вас своїм незвичайним смаком і створить настрій свята на столі. Адже, салат подається дуже оригінально, в чашечці з лимонної шкурки. А це дуже незвично і здатне розвеселити навіть самий сумний святковий стіл. Всім рекомендуємо запастися рецептом такого чудесного салатику. Він готується всього двадцять хвилин, а задоволення від його поїдання вам вистачить на добу. Так як смак салату виходить фантастичний. Консервована кукурудза і тунець у своєму поєднанні дають ту чудову й оригінальну смакову нотку салату. А лимонний сік чудово його освіжає.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Basmati Rice 3kg
150 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
150 г.
Calvo California canned tuna salad 150g
350 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
250 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
60 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Lemon
4 шт.
Preparation steps
01
Відварити рис до готовності. Охолодити.
02
Змішати рис, кукурудзу, тунець, нарізані черрі і зелень.
03
Для заправки змішати лимонний сік і оливкову олію, додати сіль і перець. Отриманим соусом заправити салат, добре перемішати.
04
Салат з тунцем і кукурудзою подавати в "чашечці" з лимона, вийнявши м'якоть із фрукта.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores