Салат "Дике озеро" - Image

Салат "Дике озеро"

Number of servings: 5Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей салат підходить всім любителям морепродуктів. На смак салат виходить ніжний, приємний солодко – солонуватий, з яскраво вираженим ароматом морської капусти і крабових паличок. Любителі гострого можуть проперчити деякі шари салату червоним або чорним меленим перцем. Для приготування потрібно мала кількість інгредієнтів, але при цьому салат має прекрасний смак і надає користь людському організму. Останній шар кукурудзи в салаті майонезом не змащують. Готовий салат ставлять у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він просочився. Подається в охолодженому вигляді або кімнатної температури, в салатниці або в іншій підходящій ємності.

Ingredients

Морська капуста

200 г.

Консервована кукурудза

380 г.

Крабові палочки

240 г.

Яйця

3 шт.

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Варені яйця порізати кубиками.

02

Крабові палички також нарізати кубиками.

03

На дно салатниці викласти морську капусту, змастити тонким шаром майонезу.

04

Зверху викласти крабові палички і змастити майонезом.

05

На крабові палички викласти яйця, трохи посолити.

06

На яйця викласти кукурудзу, трохи змастити майонезом. Шари повторити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Дике озеро" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua