Салат з маринованих грибів та шинки - Image

Салат з маринованих грибів та шинки

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гриби, будь то смажені, мариновані тушковані або варені, чудово поєднуються з будь-якими інгредієнтами і зможуть прикрасити абсолютно будь-яку страву. Відмінні смакові якості, неповторний аромат, апетитний вигляд і пружна текстура роблять цей натуральний продукт однією з кращих закусок не тільки для святкового застілля, але і для звичайної сімейної трапези. У салаті, який ми хочемо Вам запропонувати, використовуються ароматні мариновані грибочки. Тому Ви дуже швидко зможете приготувати цей простий, але дуже смачний і ситний салатик. Вам потрібно лише нарізати всі інгредієнти і заправити салат. Гості навіть і роздягнутися не встигнуть, а Ви вже піднесете до столу неординарну і вишукану страву.

Ingredients

Шинка

150 г.

Печериці мариновані

200 г.

Сіль

за смаком

Оливкова олія

30 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Петрушка

10 г.

Preparation steps

01

Шинку нарізати соломкою. З грибів злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з маринованих грибів та шинки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua