Салат із буряка та чорносливу  - Image

Салат із буряка та чорносливу

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо прекрасний варіант закуски. Сьогодні ви можете приготувати салат з буряка і чорносливу. Це завжди буде виграшний варіант. Такий салат завжди буде актуальний. Салат з буряка та чорносливу здатний стати родзинкою будь-якого столу, оскільки він має неповторний смаковий букет. Салат відмінно підійде до будь-якої події, будь-то святковий стіл або буденний. Він поєднується з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салат з буряка дуже корисний. Так як чорнослив і буряк допомагають швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і нормалізують роботу кишечника.

Ingredients for the recipe

Almond Pitted Prunes 75g
42.00

Almond Pitted Prunes 75g

75 g

Ingredients

Almond Pitted Prunes 75g

100 г.

Beetroot

400 г.

Garlic

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Preparation steps

01

Чорнослив залити окропом. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Потім натерти на крупній тертці або нарізати соломкою.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min