
Рулет із кисломолочним сиром та курагою
Рулет із кисломолочним сиром і курагою - це солодка випічка, в якій начинка з кисломолочного сиру і кураги загортається в спечене бісквітне тісто. Важлива перевага домашнього бісквітного рулету в тому, що він швидко готується. Друга перевага - він ефектно виглядає. У рецепті запропонованого бісквітного рулету важливо відокремити жовтки від білків і збити їх окремо. Білки збивають з цукровою пудрою до стійких піків. Що таке стійкі піки? Якщо при перевертанні посуду, в якому Ви збивали білки, вони не випадають, значить все зроблено правильно. Тільки перевіряйте обережно. Ще порада: згорнути в рулет спечене тісто зручніше за допомогою рушника.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Auchan Powdered Sugar 200g
10 ст. л.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
4 ст. л.
Domestic Cottage Cheese
300 г.
Uzbek Dried Apricots
50 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
30 г.
Preparation steps
01
Жовтки відокремити від білків. У мисці збити 4 ст. л. цукрової пудри з білками, жовтки окремо збити.
02
Поступово просіяти борошно і крохмаль у миску з білками, перемішуючи.
03
Влити жовтки в білкову суміш, вилити тісто на деко, застелене харчовим папером і змащене маслом. Поставити деко в духовку на 8-10 хвилин, при температурі 180ºС. Витягнути з духовки тісто, поки гаряче скрутити в рулет, остудити.
04
У мисці розтерти сир з цукровою пудрою, що залишилася. Можна скористатися блендером. Додати в крем нарізану курагу. Коли рулет повністю охолоне, розгорнути, змастити кремом, загорнути. Розтопити шоколад, полити зверху на рулет. Коли шоколад застигне, можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores