
Рибна паста з тунцем и селерою
Рибна паста з тунцем і селерою - смачна, ситна, швидка в приготуванні страва повсякденної кухні. У рецепті рекомендується відварити пасту до стану аль денте. Що це означає? Варіть макаронні вироби до стану, коли вони вже майже готові, але ще не встигли повністю розваритися. За часом це приблизно на 1-2 хвилини менше, ніж зазначено виробником на упаковці. Найчастіше на упаковці вказують час варіння до повної готовності макаронів. За бажанням тунець в сковорідку до овочів можна додавати не шматочками, а попередньо розтерши його разом із соком до пюреобразного стану. Це зручніше зробити виделкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
400 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Celery Root
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Spice Nutmeg Ground
5 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Очистити часник, цибулю і селеру, після подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити дану суміш протягом 2 хвилин.
02
Додати в сковороду шматочки тунця. Додати за смаком сіль і перець.
03
Відварити пасту до стану аль денте. Додати до риби на сковороді. Додати мускатний горіх і посічену зелень. При подачі збризнути лимонним соком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores