
Пельмені з грибами
Пельмені є воістину унікальною стравою. Адже, фактично в кожній національній кухні існує той чи інший варіант приготування пельменів. Також існує маса різновидів пельменів. Один з яких сьогодні ми вам і пропонуємо випробувати. Пельмені з грибами дуже поширені в нашій країні в період посту. Адже, такі пельмені є ні чим не гіршою альтернативою пельменям з м'ясом. За поживністю їм немає рівних. Так як гриби є багатим джерелом білків і незамінних амінокислот. А в стародавньому Єгипті вважалося, що гриби роблять вас безсмертними. Більш того, запах грибів настільки цінувався фараонами, що вони були оголошені «королівською їжею».
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
360 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
120 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
80 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Red Hot Maestro Wild Mushrooms with Greens and Vegetables Spice 25g
300 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
90 г.
Dill 70g
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно підготовані гриби дрібно порізати та розділити на 2 частини. Одну половину відварити в підсоленій воді, іншу - підсмажити на олії. Окремо підсмажити дрібно нашатковану цибулю. З'єднати обидва види грибів із цибулею. Перемішати, приправити сіллю та перцем.
02
Потім борошно висипати гіркою на стіл, в центрі зробити заглиблення. Влити в нього змішану з молоком, яйцем та сіллю, воду (80 г.). Замісити круте тісто. Накрити його рушником та залишити на 20-30 хвилин.
03
Потім тісто розкачати та нарізати кружечками за допомогою склянки. В центр кожного кружечку покласти начинку. Ретельно защіпити краї та відварити в підсоленій воді. Подавати пельмені зі сметаною та зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores