
Пудинг з яблуками, родзинками і цукатами
Пудинг - це популярне у Великобританії, США, Канаді та Австралії блюдо, яке готується з борошна, хлібних крихт, яєць, жиру, вершків і спецій на водяній бані. У солодкі пудинги зазвичай заливаються яйця з молоком, а в яєчно-молочну суміш також іноді додають який-небудь алкоголь - коньяк, бренді, ром і т.д. Для несолодких пудингів, наприклад, із субпродуктів та м'яса, використовується жир. При приготуванні пудингу з яблуками, родзинками і цукатами яловичий жир обов'язково потрібно відокремлювати від плівки і використовувати черству булку з обрізаними корками. Готовий пудинг викладають на блюдо, виливають на нього залишки рому, підпалюють ром і надзвичайно красивий палаючий пудинг подають на стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pott Rum 54% 0.7l
150 мл.
Mria Vanilla Sugar 35g
10 г.
Skott Smeat Frozen Raw Beef Fat ~2kg
100 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
200 г.
Raisins
300 г.
Assorti Candied Fruits
100 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Preparation steps
01
Жир посікти ножем на дошці, присипаючи борошном, щоб жир став консистенцією крупинок. Перекласти в миску, додати родзинки, нарізані яблука, цукати і ванільний цукор.
02
Хліб розтерти через сито в крихту, яку після, додати в суміш. Додати варення з чорної смородини, всипати цукор, влити 100 мл. рому, вбити яйця, ретельно перемішати всю масу.
03
Змастити велику серветку маслом, покласти в друшляк, викласти в неї зверху масу для пудингу, зав'язати кінці серветки вузлом, у вузол протягнути палицю, опустити в каструлю з киплячою водою на плиті, палицю розмістити на стінках каструлі.
04
Постійно підливати трохи води, яка википатиме в каструлі, пудинг повинен бути весь час покритий водою, при цьому не торкатися дна каструлі. Варити необхідно 1,5 години.
05
Готовий пудинг викласти на тарілку, остудити трохи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores