Пудинг "Іриска" - Image

Пудинг "Іриска"

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Це один з тих прекрасних десертів, які не вимагають багато часу на приготування, а в підсумку виходять дуже смачними - справжній рай для ласунів. Найкраще вживати цей пудингом в теплому вигляді. Смак соусу нагадує смак ірисок, але тільки не такий липкий, а просто ніжний і трохи тягучий за своєю консистенцією. Печені пудинги привабливі тим, що завжди прості у приготуванні. Якщо пудинг залишається на наступний день, то перед подачею його розігрівають. Подають на стіл теплим або зі збитими вершками.

Ingredients for the recipe

Metro Chef Pitted Dates 500g
279.90

Metro Chef Pitted Dates 500g

500 g

Ingredients

Metro Chef Pitted Dates 500g

150 г.

Baking Soda 500g

1 ч. л.

Homemade Butter

150 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

225 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

60 мл.

Preparation steps

01

Закип'ятити 350 мл. води, додати в неї фініки і соду, залишити на 15 хвилин.

02

Збити в мисці 90 г. вершкового масла з цукром. Додати сюди ж яйце і насіння ванілі, ще раз збити.

03

Зменшити швидкість міксера і поступово додавати борошно і розпушувач. Додати в тісто фінікову суміш. Замісити тісто. Викласти його у змащену маслом форму для випікання.

04

Поставити форму з пудингом в духовку на 30 хвилин, випікати при температурі 180ºС.

05

Насипати в каструлю коричневий цукор, вершки, 60 г. вершкового масла, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 1 хвилину.

06

Збільшити температуру духовки, залити пудинг отриманою карамеллю, випікати ще 1 хвилину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min