Гарбузові кекси - Image

Гарбузові кекси

Number of servings: 5Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гарбузові кекси будуть чудовою альтернативою сніданку. Особливо зрадіють цій смакоті діти, адже в основі приготування – гарбуз та лимонний сік. Ми можемо полити наші кекси глазур’ю, розтопленим шоколадом або гарбузовим насінням, за бажанням. Кожен із варіантів по-своєму вдалий і доречний. Сире гарбузове насіння нормалізує роботу печінки і відновлюює її клітини, покращує регенеративні процеси і нормалізує тканинний обмін. Мак покращує травлення і надає болезаспокійливу дію, а ще мак - дуже хороший помічник у боротьбі з безсонням.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Homemade Butter

150 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Lemon

1 шт.

Dobryk Baking Powder

10 г.

7 Flour 1kg

250 г.

Preparation steps

01

Гарбуз натерти на середній тертці. Якщо соку буде багато, його потрібно злити. Із лимону зняти цедру. Вичавити сік (всього необхідно біля 50 мл. лимонного соку).

02

Масло розтерти з цукром. Додати яйця, перемішати. Залити лимонний сік, перемішати. Додати цедру, перемішати. Ще додати гарбузу та знову перемішати. Насипати розпушувач та борошно, замісити не дуже густе тісто.

03

Тісто викласти у формочки. Викладати потрібно не дуже багато, висотою близько 2-3 см. Поставити в духовку, розіргіту до 180°С. Випікати протягом 25 хвилин.

04

Готові кекси можна покрити глазур'ю або розтопленим шоколадом. Посипати гарбузовим насінням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green shakshuka

Green shakshuka

1

15 min