Гарбузовий пиріг із маскарпоне - Image

Гарбузовий пиріг із маскарпоне

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Десерти з абсолютно натуральних інгредієнтів максимально прості в приготуванні. Якщо ви турбуєтесь щодо зайвих кілограмів, то ця проблема не торкнеться вас, якщо ви обирете гарбузовий пиріг із маскарпоне. Гарбуз, за своєю природою – дієтичний продукт, що містить в собі надзвичайно багато корисних властивостей. Вживаючи гарбуз ви не згадаєте про хвороби травлення, серцево-судинної системи і про проблеми з обміном речовин. Справжній італійський сир маскарпоне перетворить страву з тикви у витвір мистецтва, наділяючи її особливим незабутнім смаком. Фінальний акорд – солодкий аромат кориці, що надає страві неповторності.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

250 г.

7 Flour 1kg

200 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Litniy Med Honey 750g

30 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Homemade Butter

80 г.

Akvulya Still Water 2l

60 мл.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Dobryk Baking Powder

7 г.

Eco Ground Cinnamon

0,25 ч. л.

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

250 г.

Aro Powdered Sugar 250g

40 г.

Lemon

0,5 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно промити гарбуз та потерти на тертці. Змішати з водою та медом і поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зняти та дати можливість охолонути.

02

Просіяти борошно з’єднати його з корицею та розпушувачем. Збити яйця з цукром дочиста, додати до цієї суміші вершкове масло та збивати міксером ще 30 секунд. Змішати з гарбузовою масою та поступово вводити борошняну суміш.

03

Взяти роз’ємну форму та, викласти туди тісто шаром приблизно в 2 сантиметра та поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину.  Тісто дістати та залишити охолоджувати, перед цим розрізати на 2 частини.

04

Зробити крем наступним чином: збити міксером маскарпоне з цукровою пудрою. Промастити кремом перший корж та накрити другим.

05

Для помадки потрібно: змішати лимонний сік з цукровою пудрою і помазати верх пирога.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green shakshuka

Green shakshuka

1

15 min